1. Check je saldo
2. Vul je gegevens in
3. Veel plezier met shoppen

Kaart inwisselen voor een Flexbounce e-card

Vul je 19-cijferige kaartcode in. is verplicht.
Vul je pincode in. is verplicht.
Jij wilt jouw GiftCard inwisselen voor een e-card van Flexbounce Nederland! Direct betalen met de GiftCard is niet mogelijk maar je kunt je kaart hier wel omwisselen voor een Flexbounce e-card.

Fitness trampoline voor thuis!

Wie dacht dat trampolines alleen voor kinderen zijn, heeft het mis. Steeds vaker zijn ze aanwezig in sportscholen en aerobicscentra. Trampolinespringen is dé nieuwe trend in de fitnesswereld! Maar de Flexbounce is ook een fijne hulp op weg naar een betere gezondheid en kan gezien worden als ´medicinale trampoline´, door alle positieve effecten van het springen. Het is een goede training tegen zwaartekracht bij Osteoporose, helpt tegen rug- en nekklachten, bekkeninstabiliteit, diabetes, ADHD, kanker, allergiëen en lymfe-stuwing en is een goede oplossing tegen concentratieproblemen.

Meer weten? Lees gauw verder!

Het goede nieuws is dat trainen op de trampoline nu toegankelijker is dan ooit, want met de Flexbounce fitness trampoline haal je de laatste gadget op sportgebied gewoon in huis. Wanneer jìj tijd hebt in je drukke schema, haal je de trampoline tevoorschijn voor een super effectieve én leuke work-out.

Wist je dat je met trampolinespringen tot 500 calorieen per uur kunt verbranden?
Je traint alle spieren op een effectieve manier en na afloop zit je barstensvol energie.

Klik op webshop hieronder om te kijken wat Flexbounce fitness trampoline voor jou betekent!

 
Ga naar webshop