Veelgestelde vragen

Algemeen

Per email krijg je na de bestelling van de giftcard het kaartnummer met bijbehorende pincode toegestuurd. Dit gebeurt binnen een uur na bestellen. Je kunt deze printen of doorsturen naar de ontvanger. Heb je geen e-mail ontvangen, controleer dan je ongewenste mail / spambox.
Neem contact op via het contactformulier op de site, of telefonisch met DNP Giftcard BV via telefoonnummer: 0416-750220. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9 uur tot 17 uur. E-mail wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoord. 
Als jouw SPORT&FIT cadeaukaart uit een Ultimate Giftbox komt, dien je eerst jouw Ultimate Giftbox te verzilveren. Je kunt jouw Ultimate Giftbox verzilveren op de website van Ultimate Giftbox. De codes die je nodig hebt bij het inloggen, staan op het kaartje dat in jouw box zit. Vervolgens kun je de waarde van de box overzetten op jouw SPORT&FIT cadeaukaart.
De pincode van jouw SPORT&FIT cadeaukaart staat onder het kraslaagje achterop jouw SPORT&FIT cadeaukaart of indien je een digitale SPORT&FIT cadeaukaart hebt ontvangen, dan is de pincode vermeld in de email. 
Afhankelijk van het moment waarop jouw SPORT&FIT cadeaukaart is geactiveerd, is deze 1 of 2 jaar geldig. Je kunt door het invoeren van je kaartnummer bij ‘saldo check’ zien tot welke datum je de SPORT&FIT cadeaukaart kunt verzilveren.
Je vindt alle aangesloten (web)winkels onder 'waar-te-besteden'. Er komen regelmatig nieuwe acceptanten bij, dus raadpleeg dan ook regelmatig deze website, zodat je de nieuwe webshops kunt terugvinden waar de SPORT&FIT cadeaukaart besteed kan worden.  
Ja, dat kan. Bij het overzetten van de waarde kun je het bedrag dat je wilt overzetten aanpassen. Klik bij het overzetten op 'ander bedrag kiezen' en kies het bedrag dat jij wilt overzetten naar een e-card van de gekozen webshop. Het resterende bedrag staat nog op jouw SPORT&FIT cadeaukaart, welke je vervolgens op dezelfde manier (binnen de geldigheidstermijn) over kunt zetten naar een e-card van een andere webshop.
Als je jouw SPORT&FIT cadeaukaart hebt verzilverd, kun je dit niet meer terugdraaien. Bij het verzilveren wordt er gevraagd of je zeker weet dat je de waarde naar deze webshop wilt overzetten en dat de actie onomkeerbaar is. Als je de waarde van jouw SPORT&FIT cadeaukaart eenmaal hebt verzilverd, kun je dus helaas niet meer wisselen van webshop.
Een SPORT&FIT cadeaukaart is te laden met elk bedrag naar keuze, met een minimum bedrag van € 7,50 en een maximum bedrag van € 150,-.
 
Ja, dit kan. Uiteraard dien je wel te retourneren binnen de geldende retourneringstermijn van de gekozen webshop. Zorg wel dat de giftcard waarmee je hebt betaald goed bewaard totdat je zeker weet dat je bestelde artikel(en) in huis hebt en zeker weet dat je deze wilt behouden. Er zijn namelijk webshops die het tegoed niet uitbetalen, maar weer terug op de cadeaukaart storten.

Mocht je een artikel/dienst hebben besteld met een hogere aankoopwaarde dan het bedrag op je giftcard en je hebt bijvoorbeeld met iDeal of creditcard nog een bedrag bijbetaald, dan krijg je in het geval van retournering het bedrag dat je met je iDeal of creditcard hebt betaald, terug op je rekening gestort.

Er zijn webshops die een bedrag in rekening brengen voor retourzendingen en er zijn webshops die hier niets voor in rekening brengen. Ook gelden er vaak specifieke voorwaarden m.b.t. ruilen/retourneren van artikelen met korting en kunnen er voorwaarden gesteld worden m.b.t. het aanmelden van retouren. Wettelijk gezien is het in rekening brengen van verzendkosten aan de consument bij een retourzending niet toegestaan. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht en het product dat je hebt besteld retour stuurt, komen alleen de kosten voor deze retourzending voor jouw rekening. Dit betekent dat de webshop het gehele aankoopbedrag inclusief de door jou aan de webshop betaalde verzendkosten aan jou terug dient te betalen. Kijk in ieder geval altijd goed naar de voorwaarden en retournerings-policy van de betreffende webshop voordat je iets bestelt, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.