Sport2000
1. Check je saldo
2. Vul je gegevens in
3. Veel plezier met shoppen

Kaart inwisselen voor een DIGI-SPORTCADEAU

Vul je 19-cijferige kaartcode in. is verplicht.
Vul je pincode in. is verplicht.
Jij wilt jouw GiftCard inwisselen voor een e-card van SPORT 2000! Direct betalen met de GiftCard is niet mogelijk maar je kunt je kaart hier wel omwisselen voor een DIGI-SPORTCADEAU.

DIGI-SPORTCADEAU

Op dit moment kun je alleen nog maar fysiek met deze cadeaukaart betalen! Online shoppen is helaas nog niet mogelijk. 

Thuis is voor iedereen anders, maar het voelt hetzelfde!

Betrouwbaar en met veel kennis én persoonlijk advies in combinatie met een assortiment dat perfect is afgestemd op de lokale behoeften, zorgen wij dat iedereen met de juiste artikelen zijn/haar sportieve passie kan uitvoeren. Hierdoor ervaar jij ook het thuis-gevoel bij onze SPORT 2000 winkels.
Bij SPORT 2000 staan professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel. Het SPORT 2000 winkelpersoneel bestaat uit echte sportliefhebbers en heeft de juiste kennis van de producten in huis, om je zodoende van optimaal advies te voorzien.

De SPORT 2000 winkels in Nederland kennen een breed en veelal ook diep sportfunctioneel assortiment, waarbij kleding, schoenen en accessoires voor sporten als voetbal, hardlopen, fitness, outdoor, hockey of tennis aangeboden worden. Daarnaast vind je bij SPORT 2000 een grote collectie sportmode.
De franchise-organisatie van SPORT 2000 zorgt voor een basiscollectie van de beste A-merken, maar daarnaast stemt elke winkel zijn eigen assortiment af op de lokale behoefte van zijn klanten.

Onze winkels worden gerund door zelfstandig, lokale ondernemers die deel uitmaken van een groot Europees netwerk van meer dan 3.000 winkels in 19 landen.
 
Ga naar webshop